luni, 3 decembrie 2012

Campanie

   Dupa cum spuneam si aici suntem in campanie electorala. Ce am uitat sa spun acolo e ca se cheltuiele zeci de milioane de EURO pe campanie fara rost.
   Adica din puctul meu de vedere, faptul ca vad un afis cu X sau Y nu ma face sa-l votez. Intr-adevar ma face sa stiu ca exista si se lauda, ba ca au pornit sa curete Romania, ba ca repornesc inima romaniei, respectiv tot felul de minciuni.
   Am fost in week-end intr-un road trip frumos in care singurul lucru care m-a enervat a fost campania electorala. Toata tara e plina de afise, TOATA. Prin cele mai dubioase locuri, in paduri, pe parapetii de pe marginea drumului ( dupa cum puteti vedea si mai sus) locuri care mie mi se par nefolositoare. Adica da, faci campanie electorala, dar sunt cele mai mari sanse ca cine trece pe acolo sa nu voteze in acel colegiu. Probabil ca au un nivel de atingere de 5-10%.
   Mai bine ar da banii respectivi pe lucruri care sa fie donate pentru ca poate ar avea un impact mai mare, dar, din nou spun Eu sunt mic, nu stiu nimic.

Pace

Un comentariu:

  1. afisele sunt puse in mod repetitiv ca sa bagi bine la cap. ei vor fi peste tot. vor intra in tara ta, in casa ta, in familia ta, in conturile tale, in mintea ta, in inima ta.

    RăspundețiȘtergere