marți, 23 august 2011

Un nesimțit

sursa
   Sunt apolitic, nu am nici o preferință politică, nu fac parte din nici un partid deci în mare parte putem spune că părerea mea este obiectivă.
   În aceeași ordine de idei nu sunt un telespectator înrăit al Antenei 3, nu-mi place Badea, Gâdea, etc., dar ieri după ce am venit de la muncă, butonând printre posturile de televiziune românești,  am văzut la știri următoarea noutate:
   Casa de asigurări de sănătate a județului Iași și-a făcut televiziune on-line. Până aici nimic ciudat, să zici că mai au și ei o treabă, să arate un tratament pentru o boală, să ne spună dacă au plătit sau nu banii către farmacii, etc. dar nu, ei și-au făcut televiziune online locală să trateze subiecte politice după cum puteți vedea în știrea de mai jos, știre preluată din Jurnalul Național.
 
Get Adobe Flash player

   După buletinul de știri a început emisiunea X, realizată de Alessandra 'efectiv' Stoicescu, cu 2 invitați și cu al treilea, individul din imaginea de mai sus, președintele CJAS Iași în direct din Iași, evident. Vă las pe voi să vedeți înregistrarea primelor 7 minute de dialog în care mi-am făcut mai mulți nervi decât în ultimii 10 ani de viață.

Get Adobe Flash player

   Nu am crezut niciodată că există pe fața pământului un om atât de mincinos și de nesimțit și de... nesimțit. Cum să spui ceva și peste 3 minute să spui că mint angajații antenei 3. N-am crezut și parcă nici acum nu-mi vine să cred că omul acela ne-a mințit pe toți pentru că ne crede un popor de imbecili și tâmpiți care-l credem și partea cea mai tristă este că individul este plătit din banii mei și a tăi.
   Am o singură întrebare: Cum poate să mintă în acel hal și să nu-i facă nimeni nimic? Și-alții mint, dar parcă nu chiar asa pe față.
Pace

4 comentarii: