sâmbătă, 3 septembrie 2011

Leapșa nr.3 - Dimineața

sursa
   Am mai primit o leapșă, de data aceasta de la tetris, în care ar trebui să povestesc cum sunt diminețile mele.
   Din principiu vă spun că am 3 feluri de dimineți în funcție de dispoziție. La fel ca multe alte persoane de seama mea, îmi place să stau mult seara (când rezist) și din acest motiv de obicei dispoziția de dimineață este proastă.
   Primul model de dimineață este cel calm și liniștit în care seara am căzut mort la 9 jumate, 10 și mă trezesc cu 2-3 minute înainte să sune ceasul și apuc să-mi fac toate tabieturile, adică mâncare și cafea pe lângă cele normale de la toaletă.   Al doilea model de dimineață este afectat de dormitul târziu seara și în momentul în care sună ceasul dimineața să mă trezesc, îl opresc, stau pe marginea patului și înjur. Înjur ceas, dimineață, servici, șef, somn și multe altele în funcție de situație. Aceasta de asemenea este un model care-mi permite să-mi fac tabieturile de dimineață.
   Al treilea model este atunci când sună ceasul, îl amân o dată, de două ori și-a treia oară setez alarma să sune peste 7,5 minute ca să mai dorm unpic. De obicei când mai sună o opresc de tot și adorm. Adorm până la un moment dat când mă trezesc speriat și mă uit la ceas sărând din pat ca Alina Astafei. De obicei întârziu la servici atunci.
   Poate ar trebui să spun la sfârșit că dacă nu s-ar fi inventat cafeaua nu aș fi muncit nici în ziua de azi pentru că nu m-aș fi putut trezi de tot, asta ca o paranteză.
   Dau leapșa mai departe oricui vrea s-o ia, cu cea mai mare plăcere și vă urez o seară de sâmbătă minunată.

Pace.

6 comentarii:

  1. Faza cu injuratul e si lamine.. Injur tot ce`mi cade.. si noroc ca nu e cineva anume care sa ma trezeasca pentru ca cade tot pe el ))

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc de preluare!
    Deci dimineata esti imprevizibil :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @CaroLina - cred că este cel mai bun mod de a te descărca.
    Ai dreptate, bine că mă trezește ceasul, că dacă m-ar trezi cineva, oooooooooo

    RăspundețiȘtergere
  4. @Tetris - cu mare plăcere, foarte imprevizibil.

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) Haios de tot tipul numarul 3 de dimineti.
    Uite ca m-ai facut sa ma gandes si eu la ale mele. Nu-mi plac diminetile.

    RăspundețiȘtergere
  6. @mihaela - :)) e haios dupa ce trece ca pe moment nu stiu unde mi-e capul.

    RăspundețiȘtergere