sâmbătă, 18 iunie 2011

Raspuns de la CNA

Răspuns CNA
   Nu știu câți dintre voi mai țineți minte că-n data de 19 mai am scris o postare în legătură cu, ceea ce credeam eu că e, exploatare de minori, dar conform răspunsului primit de la CNA, nu e exploatare de minori, cu alte cuvinte totul e în regulă în acel videoclip.
   Adică în România, e ok să apară la televizor copii, care cântă de iubire și de părăsire și de supărare și ar insinua o relație între ei la 11-12 ani și totul e ok. Pe deasupra tânărul care cântă și fetița care joacă în videoclip, au făcut aceste lucruri pentru că asta și-au dorit de mici și nu le sugerează nimeni?
   Sunt perfect de acord că nu-i obligă nimeni, dar copii sunt ușor influențabili și cineva profită financiar de ei, ca să nu mai zic că sunt convins că nimeni nu plătește impozit la stat pe banii câștigați.
   Nu am nimic cu maneliștii și de aceea vă dau alt exemplu. Cleopatra Stratan, un îngeraș de fetiță, cântă frumos, de la 3 ani pentru că asta își dorește ea. Ce dumnezeu, la 3 ani îmi doream să mă fac astronaut sau popă sau polițist(nu aveam vise prea îndrăznețe :)) dar tata nici nu m-a aruncat de la balcon să vadă cum stau cu gravitația, nici nu m-a dus la înmormântări să vadă cum îmi place și nici nu mi-a luat pistol să vadă dacă știu trage. N-a fost un tată prea bun.  La 3 ani, Cleopatra, a ținut un concert LIVE împreună cu tatăl său, o oră și jumătate și a făcut-o de bună-voie, ea nu vroia să meargă să se joace cu păpușile, cu copii de vârsta ei. Nici asta nu e exploatare de minori la nivel de artă? E exploatare de minori cu sprijinul tuturor televiziunilor, pentru că toți au promovat-o.
   Poate sunt eu prea cârcotaș, dar mi se pare total deplasat. Și că veni vorba de cârcotași, ei au luat amendă de la CNA pentru că au sugerat că Mircea Solcanu e homosexual, dar postul Acasă n-a luat amendă când același personaj a recunoscut că e homosexual și de atunci e tot mai porcos în legătură cu această treabă.
   Cred că sistemul de valori din România s-a inversat și eu nu-l mai înțeleg.

Pace

4 comentarii:

  1. bine ma, tu crezi ca lor nu le place muzica aia?

    RăspundețiȘtergere
  2. @raul - la toți, sau e deajuns unul să-i influențeze pe toți?

    RăspundețiȘtergere
  3. Prietne esti perseverent.
    Cum naiba ai avut curajul sa asculti cacatul ala, cum naiba ai putut sa te gandesti la viitorul rahatului ala de manelar? Eu as prefera sa ii ignoram total, sunt niste mascarici.
    Cred ca as fi prea dur si as parea cumva sociopat daca as spune ca mi-as dori sa moara si el si toate rudele sale de rasa.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Costin - :)) Nu știu dacă am voie să spun treaba asta dar și eu îmi doresc la fel. Mă străduiesc să-mi dau seama ce naiba place din muzica respectivă că nu reușesc să mă prind. Nu m-am gândit la viitorul lor ci m-am gândit că e ceva anormal să se dea la TV. Bine că voi cu A3 luați amenzi pentru chestii de 100 de ori mai mărunte și ce se întâmplă acolo e perfect normal. Adică cum e și asta, poți să faci exploatare de minori, dar nu te poți lua de nimeni de la putere, și cică e democrație.

    RăspundețiȘtergere