marți, 23 august 2011

Cât costă să-ți bați prietena/nevasta în România?

sursa
   500 de lei. Ieftin. Și acum vin și mă întreb cum să-i dai doar 500 de lei amendă unui laș care s-a simțit mai bărbat pentru că și-a bătut prietena net-inferioară fizic față de el? Cum poți să rezumi faptul că a nenorocit pe aia, în a da 500 de lei la bugetul de stat?
   Din punctul meu de vedere aceștia ar trebui pedepsiți la fel cum au bătut ei, părerea mea. De fapt nu, mai bine să fie legați și bătuți de femeia pe care au bătut-o.
   Și auzi ce motiv are, a fost gelos, păi pleacă cât vezi cu ochii dacă nu ai încredere că nu-i ultima de pe fața pământului și dacă nu există încredere la început, cum o să fie peste 5 ani?.
   Dacă există persoane care se gândesc că are și ea vina ei, aveți dreptate, poate a greșit, dar n-a făcut nimic să merite bătaie, pleacă de lângă ea și gata.

Get Adobe Flash player,

   P.S.: Știu că este de ieri știrea, dar eu acum am văzut-o și poate nu-l citiți toți pe Zoso ca sa știți.  
Pace

10 comentarii:

  1. Hmmm, aici discutia are mai multe fete.
    Pentru ca e gelos n-are voie sa ridice nici degetul.
    Dar daca prietena e una care cicale, si cicale si cicale ... pana la urma o bataie si in Shakespeare era educatia.
    Cazuri multiple, dar si brute multe.
    Numai ca si unele femei sunt la fel de rele pe cat is barbatii de violenti, asta vroiam sa spun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu citisem de ieri la Vali, dar i-am închis repede pagina ca să nu-mi scape vreo porcărie de comentariu. Apoi am revăzut clipul şi la tv.
    Indiferent de ce ţi-o fi făcut femeia aia, indiferent de cât de cicălitoare ar putea fi sau alte chestii de-astea, tu..., bărbat... nu te-apuci să dai ca animalu' într-o femeie! Nu-ţi mai place de ea sau v-aţi certat, vede-ţi-vă fiecare de propriul drum, dar nu fii vită...

    RăspundețiȘtergere
  3. Max a exprimat perfect ce as fi vrut si eu sa spun...

    cel care loveste o face in primul rand pentru el...el se simte bine...el se descarca...
    mi-a spus un preot o data ca atat de vehiculata expresie care sustine ca "bataia e rupta din rai" este gresit interpretata...ideea e ca bataia a fost rupta (scoasa,aruncata) din rai si nu "rupta" ca facnd parte din rai...
    violenta nu are scuze...

    RăspundețiȘtergere
  4. @Mihaela - Sincer nu cred ca exista nici un motiv pentru care un barbat sa loveasca o femeie, daca este cicalit si nu-i convine n-are decat sa isi ia jucariile si sa plece acasa.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Max - Ai perfecta dreptate, dar din pacate unii isi rezolva problemele numai cu pumnii si ce e si mai trist e ca unele femei chiar afirma dupa ce isi iau portia ca ele au fost vinovate, un fel de "daca as fi tacut nu s-ar fi intamplat nimic"... trist

    RăspundețiȘtergere
  6. @pandhora - mda... cel care loveste se simte BARBAT, din punctul meu de vedere e un las, oamenii care isi rezolva problemele cu pumnii nu au capacitatea de a comunica, pentru ca sunt sigur ca mare parte din probleme s-ar rezolva daca ar fi cine sa le dezbata, iar daca nu se rezolva isi vede fiecare de drum.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu nu consider şi nu am considerat un barbat mai bărbat decât unul normal decât pe acela care se impune cu forţa în faţa unui bărbat mai puternic decât el .
    A da într-o femeie , barbat fiind este o dovadă de mare laşitate şi nicidecum impunere . Este dealtfel o mare lipsă de tărie de caracter şi înjosire prin faptul că nu poate găsi o altă replică , verbală de exemplu şi atunci va folosi doar ceea ce se pricepe , pumnul , arta junglei .

    RăspundețiȘtergere
  8. @Sorin - Ma bucur sa aflu ca nu sunt singurul care nu intelege ce satisfactie poate avea un asemenea specimen in momentul in care se descarca pe o femeie cu pumnii si picioarele.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu pot sa ii inteleg pe cei care lovesc. Stiu ca atunci cand nu mai exista cuvinte pentru a justifica un lucru, intervine violenta. Asta e consecinta lipsei de educatie.
    Singura vina a fetei e ca a acceptat un asemenea animal langa ea.

    RăspundețiȘtergere
  10. @diversediversificate - din păcate adevăr ai grăit. Dacă n-ar exista femeie care să stea la bătaie, nam există agresori, părerea mea.

    RăspundețiȘtergere