joi, 1 septembrie 2011

Sfatul medicului



sursa
Întrebare: Exercițiile cardiovasculare prelungesc viata, nu?
Răspuns: Inima ta a fost făcuta pentru a bate un numãr de ori ... Nu-ți irosi bataile cu exerciții. Totul în cele din urmă se uzează. Accelerarea inimii nu va va face sa trăiți mai mult: Asta e ca și cum ai spune că se poate extinde durata vieții masinii dvs. dacă o faceți să meargă mai repede. Vrei să trăiești mai mult? Trage un pui de somn!


Î:  Ar trebui să mă opresc cu consumul de carne roșie și să mănânc mai multe fructe și legume?
R:  Tu trebuie să înțelegi logistica eficienței ... . Vaca ce mănâncă? Iarbã și porumb. Ce sunt alea? Plante. Deci, o friptura nu este nimic mai mult, este un mecanism eficient de a pune legume în sistemul dumneavoastrã. Vrei să mănânci boabe? Mănâncă pui.



Î: Ar trebui să reduc consumul de alcool?
R: Categoric nu. Vinul se face pe bază de fructe. Brandy este distilat din vin, ceea ce înseamnă că acestea trag apa din fructe, astfel încât să profite din plin din ea. Berea este, de asemenea, din cereale. Le puteți lua!


Î: Care sunt avantajele unui program regulat exerciții fizice?
R: Filosofia mea este: Dacă nu aveți nici o durere ... sunteți bine!


Î: Fripturile sunt dăunătoare?
R: Nu m-ai ascultat! ... Astăzi alimentele sunt prăjite in ulei vegetal. Adevărul este că acestea rămân impregnate cu ulei vegetal. Cum ar putea uleiul de plante să fie dăunător pentru tine?


Î: Flexiunile ajută la reducerea grăsimii?
R: Categoric nu! Exercitarea unui muschi doar îl face să creasca în dimensiune.


Î: Ciocolata face rau?
REști nebun? ! E cacao! O altă legumă! Este o mâncare bunã pentru a fi fericit!


Și ține minte: Viața, nu ar trebui să fie o călătorie pânã la mormânt, cu intenția de a ajunge sănătos, cu un corp atractiv și un organism bine conservat. Mai bine ia pe celălalt drum - Bere într-o mână - chips de cartofi în cealaltă - mult sex și un organism complet uzat, pe deplin folosit, strigând că A MERITAT SĂ FACI CĂLĂTORIA!


Dacă a umbla ar fi sănătospostașul ar fi nemuritor .....!
Balena înoată toată ziua, mănâncă doar pește și apă și totusi e TARE GRASĂ.....!


REMEMBER:


Un iepure aleargă, sare toată viaa si trăiește 15 ani, broasca testoasã nu aleargă NICIODATA și trăiește 450 de ani.


P.S: Nu-i așa că ați crezut că e un banc? Ei bine nu, nu este. Este declarația unui medic din Porto Alegre. Nu aș putea să vă spun dacă e întreg la minte pentru că nu am de unde să știu dar nu aș paria pe el. Voi ce credeți are omul dreptate sau nu? Eu unul zic că nu prea.

Pace



6 comentarii: