duminică, 17 aprilie 2011

Cum să te uiți la televizor pe calculator?

   De multe ori am avut această problemă și m-am gândit să scriu varianta pe care o folosesc eu în aceste cazuri. Cred că mulți dintre voi ați fost în situația să doriți să vă uitați la vreo competiție sportivă și să nu aveți acel post în grila operatorului de cablu. Cu acest serviciu pe care vi-l voi arăta nu mai aveți nevoie de abonament la Tv Cablu dar aveți nevoie de o conexiune de Internet.
   Am găsit pe acest site aplicația SeveTv pe care o puteți downloada cu un click aici și pe care trebuie s-o instalați ca orice program de windows.
   După ce-l instalați o să vi se deschidă o fereastră ca cea de mai jos în care aveți mai multe posibilități.

Ecranul de pornire

   1. Opțiunea TV Online vă ajută să urmăriți majoritatea programelor românești și nu numai de la orice operator de cablu inclusiv HBO și alte canale de filme.
   2. Opțiunea Radio vă ajută să ascultați majoritatea posturilor românești de radio și câteva străine.
   3. Opțiunea Telenovele vă ajută să urmariți majoritatea serialelor de actualitate, filme online și chiar telenovele, toate cu subtitrare în limba română.
   4. Opțiunea Fotbal vă duce exact la meciurile care se joacă în acest moment din marile campionate ale lumii și nu numai.
   5. Opțiunea Jocuri vă duce la un site cu jocuri tip browser.
   6. Opțiunea Desene vă aduce majoritatea serialelor de desene animate traduse în limba română.

   Țineți minte că toate acestea sunt oferite gratis de SeveTv. Aveţi nevoie de doar de o conexiune bună la internet.

Pace

10 comentarii:

  1. interesant si de folos articolul. multam

    RăspundețiȘtergere
  2. @raul - mă bucur ca te-am putut ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitări pentru noul look ! în primul rând..

    Forte mult timp am folosit la servici (cu wireless)acest site care într-o perioadă era cel mai bun şi cred că încă se află undeva în frunte .
    Ca o completare la articol ; în ultima perioadă am folosit tot de la ei un toolbar pe care ţi-l pun la dispoziţie .Funcţionează la fel şi îl porneşti direct din browser şi are şi destule opţiuni destul de interesanrte.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Sorin - multumesc pentru felicitari. Am uitat sa scriu despre toolbar. greseala mea. Multumesc ca mi-ai atras atentia. O sa revin cu completari.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Alina- Ma bucur daca ti-am putut fi de folos.

    RăspundețiȘtergere