luni, 7 mai 2012

RCS&RDS rules

   De cand ma dau prin lumea online am avut internat doar de la RTC, pana acum 3 luni cand m-am mutat in ''Minunata Metropola '' Turda cand m-am decis sa fac pasul la RDS, dupa multe incercari la toti furnizorii de servicii de acest gen. Hmmm. AM ajuns la ei pentru ca persoanele care au locuit inaintea noastra in apartamentul in care locuim acum au facut abonamente la TOATE companiile care ofera astefl de servicii si nu le-au achitat integral nicaieri. SI nu ma refer aici doar la un chirias, ci la mai multi. La ei am reusit prin sistemul PCR
Pile Cunostinte Relatii, cu ajutorul unui prieten, care a apelat la alt prieten, etc.
   Inainte de a povestii intamplarea vreau sa spun scriu ca toata lumea mi-a zis: ''cel mai bun internet RDS, cele mai proaste servicii, tot RDS.
   Prima impresie buna, am facut cererea marti, miercuri l-am avut instalat si-am avut si decodorul digital pentru cablu. Foarte bine pana aici. Joi imi tot cadea internetul. Nervi ma-ntreb de ce. googalesc si vad ca mai toata lumea are problema aceasta. HMMM. Nervi. Sun. De la noi e ok, dar trimitem o echipa (asta dupa intrebarile amuzante: ati repornit, ati verificat IP). Perfect. Ma duc eu pe urma cablului si vad ca era lipit cu banda(p.S. nu era tras de ei, era deja cablu dus in casa si-am zis sa-l conecteze la acela deasupra usii de la intrare, baietii ascultatori au facut cum am zis. Refac cablul. Merge perfect.
   IN aceeasi ordine de idei decodorul digital ingheta imaginea cam de 3-4 ori pe zi. La inceput am zis ca-i ceva de moment si dupa un moment care a durat 2 luni am sunat si am explicat ce si cum si mi-au zis, trimitem o echipa. Am zis in gandul meu, marti la fara 10. A doua zi dimineata m-au sunat, au venit, au luat decodorul, si-n 2 ore mi-au adus unul nou care functioneaza perfect.
   Concluzie: RDS rules.

4 comentarii:

  1. ei si tu, ce-astepti? ziceam intr-un post cum au venit RDS-ii si au cumparat firma care imi dadea mie net, o firma mica si serioasa. so, au venit cei de la RDS sa refacem contractul. le zic: nu refacem acum contractul ca eu intr-o luna plec. zice el, RDS-ul: nu-i problema, mergeti la sediu si-l suspendati pe o perioada de...cat vreti. zic:se poate? zice:da cum sa nu?
    bine. semnez. dupa o luna merg la ei la sediu: am venit sa-mi suspend netu, ca plec si nu-i nimeni acasa. il stii pe unguru bulan si pe vaca cu cabina? no, cam asa am facut si noi in birou. ca doar nu se poate suspenda, cine mi-a zis mie ca se poate?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta-i comunicare romaneasca. Imi place extraordinar de mult.

      Ștergere
  2. despre RDS am auzit doar plangeri legate de calitatea serviciilor.
    Dar poate ca tu ai intalnit exceptia.
    Eu nu rezolv niciodata atat de repede cu nici o firma / institutie, dau numai de birocrati incuiati precum Raul. :(
    Are tata o vorba, ca-i dupa sufletul omului. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu inainte, dar uite ca sunt exceptii, poate doar la RCS Turda

      Ștergere