joi, 29 noiembrie 2012

Campanie electorala

   De 20 de ani votăm şi cică are importantă votul nostru. De 20 de ani alegem răul cel mai puţin rău, sau cel puţin eu de 10 asta fac.
   De ce fac asta? Pentru. A în fiecare campanie văd afişe electorale fără mesaj. Pe unul nu văd un plan economic, o promisiune realizabila, o minciună mai puţin gogonata. Văd tot timpul x deputatul, senatorul, primarul, preşedintele vostru. Păi din aia 4/5 ani pe care îi petrec dormind prin scaunele în care-i punem isi mai aduc aminte de faptul că sunt acolo daorita datorită voturilor noastre. Fiecare trage focul la oală lui. Fiecare ajung acolo cu promisiuni, facem, dregem, le scoatem dormitul din cap la toţi, dar când te bagi în cocina, nu poţi să fi altceva decât porc.
   Zic treburile a reţea din urmă pentru că anul acesta avem un candidat dintre bloggerii - patroni, şi anume Liviu Alexa, care crede că e primul independent care candideaza pentru parlament. Şi zice că face, drege, dar parcă am mai auzit placa aceasta. Acum vedem dacă iese şi dacă iese ce face. Aroganţa o are pentru a fi că ei. Nu cred că o să fie altfel. Vedem.
   În ceea ce mă priveste, nu vreau să fac parte din acest circ aşa că o să mă duc să-i votez pe toţi. Aşa îmi place mie.
Pace

4 comentarii:

  1. du-te frate la vot, sa rulam banii tarii...

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu am o strategie speciala pt votul de pe 9. Nu o spun de-acum, dar e reversul celei pe care o alegi tu. ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca am inteles bine, inseamna ca nu te duci, ceea ce, din punctul meu de vedere e nasol pentru ca-ti pot folosi votul. Repet, punctul meu de vedere

      Ștergere