joi, 19 mai 2011

Exploatare de minori

   Am văzut zilele trecute la MyneleTv (nu sunt un fan al postului, pentru că nu sunt fan manele, dar mai butonez câteodată și mai rămân) un videoclip care m-a pus pe gânduri. Doi copii cântă despre iubire și relație serioasă și despărțiri și alte multe altele despre care n-au de ce să știe ei.
   Am căutat pe Youtube videoclipul să pot scrie complet acest post, adică să vedeți și voi despre ce e vorba și m-am întristat și mai tare. Din 116 comentarii câte erau la momentul la care m-am uitat eu nici unul nu scria că e un pic deplasat ca 2 copii să cânte despre dragoste supărări și alte rahaturi, Nici măcar nu s-a gândit nimeni oare, și aici nu mă refer la cei care au comentat videoclipul, ci la toți cei care l-au văzut dacă ce se întâmplă cu copiii aceia nu e cumva Exploatare de minori? Sunt convins că apar de bună-voie datorită bucuriei de a apărea la TV, dar nimeni nu s-a gândit dacă e bine sau nu. Ne bucurăm că CNA-ul dă amenzi televiziunilor pentru că înjură puterea sau că mai scapă câte o înjurătură la TV, dar posturile acestea nu sunt amendate pentru că încurajează Exploatarea de minori și nici shoul erotico-lacrimogeno-sentimental Dansez pentru tine nu e amendat pentru dansurile erotice date pe post fără nici o avertizare prealabilă. Dar să revin că mă duc pe lângă subiectul de la care am pornit. Nu e normal ca doi copii de 10-11 ani să fie tandrii unul cu celălalt la TV. E un fel de pedofilie și asta. Am și făcut o sesizare la CNA și aștept răspuns cu care o să revin aici.
   Până atunci pun și videoul să vă faceți o părere:


2 comentarii:

  1. Pai ala e o marfa care se vinde, asa cum sunt alti pui de tigani care devin "investitii" in momentul cand sunt trimisi la cersit si la furat.
    Plus ca la ei, varsta casatoriei este de 12-14 ani si tot in randul lor avem cele mai tinere mamici (11 ani, parca).

    RăspundețiȘtergere
  2. @liviuberdila - nu stiu de ce mi-a disparut articolul de pe blog si totodata comentariul tau, așa că am repus postarea și comentariul.

    Apropo de comentariu, asta am vrut sa spun si eu, e o marfa care se vinde, adica exploatare de minori.

    RăspundețiȘtergere