duminică, 1 mai 2011

Tainele nebănuite ale audienței

   După o emisiune care a spart toate normele de audiență și a depășit tot ce se putea depăși, și anume Românii au talent, câștigată în mod jenant de cazul lacrimogen, revine în forță la ProTv, Dansez pentru tine cu un nou sezon, al țâșpelea. După ce au făcut din Românii au talent o emisiune cu tentă de întrajutorare, gen Caritas, unde populația a votat, ei au făcut bani și țuțu a luat de 800 de ori banii investiți, reușesc să transforme o emisiune cu tentă  de divertisment într-una erotico-dramatică.
   Și-acuma să detaliez părerile mele. Au distrus formatul Talent pentru că au dat premiul unui concurent care în afară de faptul că scrie poezii cu rimă n-are nici un talent. Erau cel puțin 2 concurenți care îmi vin în minte acum care erau mult mai talentați decât Țuțu. Narcis, un talent extrem de mare, dar mai ales rar dar care probabil c-ar fi sunat naspa în reclama Cosmote. Cum era să bage Narcis o arie dintr-o operă pe o reclamă Cosmote după ce ei au avut acest gen de reclame? N-are cum. Adică ei se adresează unui altfel de public, 2 clase ca trenul. Celălalt talentos din cei doi, Valentin Dinu, a fost selectat de Andra să faca un duet cu ea și s-au scos, adică nu putem să-i dăm și premiu, n-avem cum. Și-atunci l-au scos pe Țuțu. Sunt convins că dacă unul din ceilalți doi era orfan, sau n-avea o mână sau un picior și venea în fiecare ediție și-și arăta rana sângerând, la fel cum a făcut Țonțonel, ar fi câștigat.
   Și au distru și formatul Bailando por un sueno făcând niște coregrafii cu tentă puternic erotică, dar ca de fiecare dată în cazul ProTv n-o să se autosesizeze CNA, pentru că este cel mai mare post cmercial și n-au voie să se atingă de el. Pe deasupra în emisiune îți zic să votezi dansul iar la un buletin de știri am auzit ceva de genul :Votați 123455 dacă vreți ca x sa scape de sindromul down si 12344 daca vreti ca y sa scape de depresie, adică absolut nimic de dans, de concurenți de vedete de emisiune. Ca și cum ne-ar spune voi alegeți cine moare, x sau y. NU E NORMAL. Gladiatorii făceau treaba asta în antichitate, noi o facem acum pe tv, cu 2 milioane jumate de români uitându-se. În plus au inventat și Dansul în ploaie, adică încă o modalitate de a le arăta sânii concurentelor/vedetelor precum puteți vedea aici. Pe scurt o emisiune socială cu tentă erotică. Ciudată combinație.
   Dar, concluzia este simplă: asta cerem asta avem, dacă 5 milioane și ceva de oameni s-au uitat la Românii au talent și încă 2,5 milioane la Dansez înseamnă că asta ne dorim. Bravo ProTv că circ vrem circ ne dă.

Pace

2 comentarii:

  1. sexul si povestile lacrimogene vand foarte bine la noi

    RăspundețiȘtergere
  2. @liviuberdila - și tu și eu am uitat de scandaluri, că de fapt pe astea 3 subiecte majore se bazează ProTv-ul. Și-s cei mai buni

    RăspundețiȘtergere