duminică, 22 mai 2011

Pentru ei s-a terminat, oare?

Later Edit: ce v-am spus, e în buncăr.

   Site-ul www.familyradio.com, adică site-ul care spunea că lumea o să se termine ieri, s-a închis. Poate pentru ei chiar s-a terminat. Să lase un comment să ne spună. Ce-mi place de aștia că după ce apar și fac și dreg, și-și dau sema că dau cu mucii în fasole intră într-un buncăr vreo 10 ani, după care ies și explică, sau mai bine zis adaptează, că de fapt au greșit cu 10 ani că era aburit globul de cristal. De asta iubim internetul că ne-a dat libertate în exprimare.

   Ce e trist că băiatul ăsta și-a cheltuit toată averea să promoveze sfărșitul lumii. 
   Oare doctorii ce zic, scapă?

Pace

8 comentarii:

  1. Curată nebunie , eu nu văd nici un căştig aici nici faimă pozitivă , nici câştig material , chiar nu-l înţeleg poate doar dacă el a fost convins de ceea ce a susţinut.

    RăspundețiȘtergere
  2. Câștigul se realizează pe naivitatea multora, ca să mă exprim elegant.

    RăspundețiȘtergere
  3. @sorin - părerea mea e în felul următor: Ai apărut la televizor și ți-ai alimentat nebunia? Ai apărut. Ai mai găsit alte câteva milioane de oi care te urmează și te ajută cu bani ai găsit. te poți pensiona liniștit? te poți. Asta în cazul în care nu te prind aia cu halatul alb, pentru că, crede-mă, nici ăia nu-l înțeleg.

    RăspundețiȘtergere
  4. @INCERTITUDINI - dacă e așa, bravo lui și asta înseamnă că e pe undeva prin Insulele Canare, în pensie anticipată :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Fiecare cum poate sa fraiereasca naivii. Unii cu apocalipsa, altii cu exorcizarile si cu deschisul cartii, unii cu orgii sexuale si beutul berii filtrate prin rinichi.....

    RăspundețiȘtergere
  6. daca nu ar exista cei care atat astepata, sa se lege de un "the end" si alte asemenea,nici cei care propovaduiesc tot felul de apocalipse nu ar avea sorti de izbanda...daca exista cere...apare imediat si oferta...si uite asa cercul se inchide si buzunarul se umple...

    RăspundețiȘtergere
  7. @liviuberdila - faza cu rinichii bestială, dar într-adevăr, e vorba doar despre bani.

    RăspundețiȘtergere
  8. @pandhora - este exact ca și cu televiziunea la noi numai că la un nivel mai mare și funcționează după principiu ai grijă ce-ți dorești că s-ar putea să primești, sau în carianta optimistă, cere și ți se va da.

    RăspundețiȘtergere