joi, 25 august 2011

Șocant!

  Molahul Sabbagh ar trebui să-și schimbe numele ar trebui să-și schimbe numele din Christian Sabbagh în Molahul Șocant. Să vă explic. Cred că îl știți pe personajul din imaginea alăturată, de fapt sunt convins că-l știți dacă sunteți un urmăritor al programelor TV.
   Christian Sabbagh s-a lansat în piața media din România la Prima Tv în cadrul emisiunii Poliția în acțiune. O emisiune care i se potrivea ca o mănuşă pentru că timbrul vocal grav pe care-l are în dotare, face din orice informație pe care o spune, o dramă. Chiar avea un talent de a fi sarcastic în cadrul reportajelor care impuneau un ton ironic la adresa persoanelor prinse de Poliție în anumite ipostaze, de care puteau mai mult sau mai puțin să fie  mândri a doua zi.
   De ceva timp prezentatorul TV a plecat de la Prima Tv și este prezentatorul principalului buletin informativ de la postul turcesc, Kanal D. Pe lângă faptul că
prezintă știrile, el face toate vocile peste toate știrile care se difuzează în cadrul jurnalului Kanal D.
   Imaginați-vă cam cum sună vocea lui peste o știre care prezintă o nuntă. De fapt prima dată ar trebui să vă spun (celor care nu urmăresc în mod frecvent acest post de televiziune) că Știrile Kanal D sunt un amalgam de mondenități, manele, știri interne, internaționale și gastronomie. Ce-i drept mai puține știri interne și internaționale și mai multe scandaluri, știri șocante, manele și mondenități. Toate știrile au o burtieră roșie (un roșu urât) și o bandă verticală în dreapta galbenă (galben urât) de cel mai prost gust posibil. Și-acum imaginați-vă vocea lui gravă pe o rețetă de mâncare, sau pe o nuntă de rromi, sau pe o știre care spune că i s-au văzut chiloții lui X. Absolut demențial. Foarte greu de suportat, dar demențial. Pe știrile cu scandaluri, bătăi, războaie și alte dezastre merge de vis.
  Parerea mea e că mai bine rămânea la "Poliția în Acțiune", sau la o altă emisiune în genul acesteia, dar asta e doar părerea mea, până una-alta vă invit să vizionați o știre șocantă

13 comentarii:

  1. Stiri mai ingrozitoare decat cele citite de aceasta voce sinistra nu am auzit in toata viata mea,pana si pe Esca o intrece,cu toata ca ea incepe fraza total gresit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai mult îmi place butonul ăşa roşu de la telecomanda mea, o chestie lângă care scrie on/off.
    Prefer să stau pe net...

    RăspundețiȘtergere
  3. nu am urmarit pana acum stirile lor (nu prea sunt fan tv), dar cred ca vocea lui suna bestial cand anunta o nunta

    RăspundețiȘtergere
  4. cred ca acum am urmarit cel mai mult, ca si timp, un program de pe canal d...si n-am stat nici acum pana la capat, ca mi-e groaza si sila de 'jenibilul' lor.

    RăspundețiȘtergere
  5. @cublandete - la ea e altă poveste, e cu gramatica.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Max Peter - La mine e verde, dar eu sunt masochist și mă uit să mă mir.

    RăspundețiȘtergere
  7. cum bine zice Sophie...vocea lui asociata unei nunti...asta da impact :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. @Pandhora - cum i-am spus si ei. Nici nu-ti poti inchipui.

    RăspundețiȘtergere
  9. esti deja a doua persoana care spune despre vocea astuia. Cred ca tre' sa prind cinci minute din stirile astea. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Asta care citeste stirea pe fundal nu e Sabagh, e un voice over al postului si nu e atat de ciudata si sinista cum spun unii....e doar senzatiooooonalaaaaa!

    RăspundețiȘtergere