marți, 19 aprilie 2011

Potentul si impotentii

   Am citit aici un post interesant care m-a enervst la culme. Domnu´ Traian, al nostru conducător mărit spune că suntem un popor limitat, într-o declarație dată la Covasna. Adică într-un meci în deplasare el spune că noi suntem echipa mai slabă că el nu mai poate, și el psihologul național și-a dat seama că suntem un popor limitat.
   În nervii pe care mi i-am creeat am continuat să navighez cu mintea mea limitată pe net și am găsit un răspuns la postul lui Dan Voiculescu pe blogul lui Mihai Bendeac și m-am sucit puțin.
   Într-adevăr, un popor prostit cu mici și bere în campanie electorală și care e atât de dobitoc să creadă că statul poate să dea 20000 EURO fiecărui român întors din străinătate, sau e atât de credul încât din 4 în 4 ani îi credem pe potenți poate fi catalogat ´limitat´.
   Sunt și-o să fiu întotdeauna apolitic. Am avut mici simpatii la un moment dat dictate de dictonul românesc ˝ Lupul sătul mănâncă mai puțin decât cel flămând˝  și-am avut dreptate, adică s-a schimbat puterea și-au furat ăia 4 ni de-au rupt. Acuma nu știu dacă ceilalți ar fi furat mai puțin, dar îmi place să cred asta.
   D-ul Traian nu este primul carer face o afirmație de acest gen. Prima dată a făcut-o Petre Roman într-o campanie electorală și a luat 12 % din voturi cu sloganul ˝EL POATE˝. Asta spune multe despre capacitățile noastre intelectuale. Acuma probabil ar lua mai mult c-a și arătat că poate, proaspăta soție tocmai a născut.
   În concluzie nu sunt de acord cu Băsescu și n-o să fiu niciodată, dar conducătorii unui popor nu pot fi decât oglinda poporului(Bendeac) și singura modalitate de educație la noi este forța. După modelul a furat îi tăiem mâna, adică după modelul islamic avem nevoie de educație militărească pentru că la noi cu religia nu mai ține.

Pace.

4 comentarii:

  1. Pai Basescu cu "limitatii" a castigat alegerile. Nimeni cu un dram de minte nu l-ar fi votat a doua oara. Se pare ca acum nu mai are nevoie de noi pentru ca si-a construit un aparat obedient, care sa execute orbeste orice ordin iar protestele sunt apa de ploaie. Poate daca o multime cu furci si topoare s-ar fi napustit sa dea foc Cotroceniului si Palatului Victoria, ar fi fost mai atent ce scoate pe gura.

    RăspundețiȘtergere
  2. @liviuberdila - pai cu slogane gen nu pot fura ei cat puteti vota voi inciti tot prostul.

    RăspundețiȘtergere
  3. !! Nu auzisem si porcaria asta de declaratie. M-as fi enervat si eu.
    Acum, fiindca eu aflu prin "intermediar", ma amuz - pai daca el este votat de catre un popor limitat ce spune asta despre el? Sau Basescu n-a continuat rationamentul?
    Ca eu una ma gandesc - un popor limitat nu-si poate alege conducator decat unul de-al lui, sa-l reprezinte, n-are cum alege un geniu.
    Ceea ce e adevarat, sa recunoastem.
    Nu? ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Mihaeladm - Din punctul tau de vedere adevarat, este limitat, sau mai exact dupa rationamentul sau, dar eu zic altceva: divide et impera. Ne-a facut praf, a intors pe toata lumea impotriva PSD-ului conform citatului "Nu pot ura ei cat puteti vota voi" si i-a cucerit. Nu-l suport, dar e inteligent, sau are o echipa electorala buna.

    RăspundețiȘtergere