joi, 23 iunie 2011

Dovlecei pane

   O dată cu venirea căldurii și mai exact a lunilor iunie iulie, apar și primele roade ale anului. Ieri am intrat la magazin, venind spre casă să iau pâine și am văzut minunea. Dovlecei. Primul gând s-a dus la dovlecei pane. Am cumpărat 3 dovlecei frumoși și niște roșii și împreună cu soția am reușit să creăm asta:



   Se prepară foarte simplu, se curăță, se taie felii subțiri, se lasă 30 min cu sare, după care se dau prin făină, ou și pesmet și se prăjesc în ulei. Un fel de mâncare de vară deosebit pe care vi-l recomand cu plăcere. Poftă mare.

Pace

6 comentarii:

  1. eu prefer dovleceii doar daca sunt chiftelute dulci :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Suflet de curva - daca ma uit la poza mi-e poftă din nou

    RăspundețiȘtergere
  3. @sophie - o idee foarte buna. O s-o punem in aplicare in week-end

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow ! Impresionant. Felicitari si multumim de reteta !

    RăspundețiȘtergere
  5. @rappa_ru' - mulțumesc pentru felicitări. Îți urez poftă mare.

    RăspundețiȘtergere