luni, 13 iunie 2011

Gadgetul așteptat de toți

   Prieteni, am descoperit gadgetul viitorului, device-ul așteptat de toți își face apariția. După stick-urile de 128MB, 256MB, 512MB, 1-2-4-8 GB, după MP3 player-e, după IPod, Ipad și IPhone și după ce s-a inventat o metodă prin care aproape toate device-urile să fie conectate prin USB a apărut descoperirea supremă. Descoperirea care o să facă lumea să tremure de bucurie, să exclame e Incredibil.            Această invenție o să-i facă pe ce-i neinteresați niciodată de calculator, cei mai mari hackeri. O să fim lideri mondiali în cumpărarea, hack-uirea și folosirea acestui device. S-ar putea totuși să ne întreacă francezii și italienii, dar oricum o să fim pe podium.



   Site-ul există și este redirecționat automat la site-ul unui vânzător de vinuri care din păcate încă nu vinde la noi. vin, pentru că device-ul încă nu se vinde nicăieri pentru că e prototip :). Cred că este cel mai tare spot publicitar la un vânzător de vinuri pe care l-am văzut eu. Bravo lor.
   Ei nu-și dau seama dar ne dau speranțe deșarte, pentru că atunci când vine vorba de calculatoare noi credem orice, cu atât mai mult cei neinițiați. Din păcate mai trebuie să așteptăm. :)

Pace

5 comentarii: