sâmbătă, 7 mai 2011

Dana Coteanu

   Cea care în 1998 pornea ca o speranță a muzicii hip-hop, Cea mai fidelă fată necunoscută probabil cu numele pe care l-am scris în titlu ci mai mult cu numele de scenă, Marijuana, a renunțat la muzică și s-a apucat de diferite activități mai mult sau mai puțin casnice, dar din păcate nu poate renunța la vechile obiceiuri. La începutul lunii aprilie a făcut o criză la Expo Transilvania, unde era în calitate de producător (sincer nu știu ce fel de producător pentru că am încercat să aflu dar n-am reușit) și a fost dusă de urgență la U.P.U., de unde a fost trimisă la psihiatrie unde a și rămas internată. Asta după ce în 2008, invitată fiind la Happy Hour a început să delireze.





   Luați video-ul acesta cum vreți, vesel sau trist. Din punctul meu de vedere este foarte trist și vreau să știți că nu scriu postul acesta ca o știre, o scriu doar în ideea în care ar trebui să vadă copiii cam ce pot face drogurile ușoare  dintr-o persoană cu mare viitor în față. Este trist, chiar foarte trist.
   Nu vreau să mă gândesc cum ar fi ajuns dacă ar fi ajuns la cele mai grele.

4 comentarii:

  1. Salut Zodrac !
    Direct de-a râsu'plânsu chiar nu ştii ce părere să-ţi exprimi .
    Jalnic ! Ce poate ajunge un om plătind tribut unei plăceri .

    RăspundețiȘtergere
  2. @Sorin - Asta cu plăcerea pentru mine nu e de conceput nici măcar ca idee, pentru că plăcerea e doar de câteva momente și starea de rău de după e exagerat de lungă, așa că eu zic mai bine teribilismului sau mai exact curiozității infantile. E jalnic, asta ai dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici inainte nu era ea prea stralucita dar, dupa toata aventura cu drogurile vad ca are creierii vraiste.

    RăspundețiȘtergere
  4. @liviuberdila - Codul din creierul ei da cu virgula in unele momente

    RăspundețiȘtergere