vineri, 1 iulie 2011

Fara Cuvinte

   Am citit la C.L.M. ca a aparut piesa noua B.U.G.Mafia care se numeste Fara Cuvinte si bineinteles cei cativa ani in care am fost fan Mafia, incepand cu acel album ...de cartier din 1998 m-au facut sa vreau s-o ascult si sa vad videoclipul, iar cand am vazut ca este un featuring cu Loredana interesul meu a sporit si mai mult.
   Am gasit piesa pe youtube.com, singurul loc in care se poate vedea deocamdata si, vreau sa va spun concluziile mele. Din punct de vedere muzical melodia suna foarte bine, trista cu accente de instrumental de drama si cu o voce care accentueaza tristetea melodiei. Spre surprinderea mea placuta, cum am scris si mai sus vocea feminina este a Loredanei, una dintre cele mai bune voi ale Romaniei.
Videoclipul este unul dintre cele mai bune vazute de mine in ultimii ani, regizat de Alex Ceaușu si cu participarea extraordinara a lui Dragos Bucur si a Mirelei Oprisor, doi dintre cei mai buni actori pe care ii are Romania la ora actuala.
   Cat priveste tema videoclipului, rautatea intre oameni e din ce in ce mai mare, fiecare calca pe celalalt pentru a ajunge mai sus. Din punctul meu de vedere este o singura greseala, toate acestea se intampla in toata lumea, nu numai in Romania.
   Mai as vrea sa dau un exemplu cu o situatie exact la fel ca si cea prezentata in videoclip. Era 2008 lucram intr-o alta multinationala si unul din colegii mei de atunci a avut un accident intre Oradea si Timisoara. A intrat cu 110 km/h intr-un pom. Doua saptamani dupa accident nu a stiut nimeni de el pentru ca a stat in coma si n-a putut spune cine e si pentru ca "cineva" i-a furat tot in timp ce el era in masina intre viata si moarte. A avut portmoneu, 2 laptopuri, 2 telefoane, 2 casti de motociclist si toate hainele si papucii din picioare. Socant sau nu, s-a intamplat.
   Acum va las sa vedeti melodia si sa va dati cu parerea. Mie imi place.


Pace

10 comentarii:

  1. wow! Cutremurator!
    Dar sa stii ca sunt fan Loredana, de la inceputurile ei si pana acum. Mersic!

    RăspundețiȘtergere
  2. "Din punctul meu de vedere este o singura greseala, toate acestea se intampla in toata lumea, nu numai in Romania." Daaa! Asta spuneam si eu... toti au impresia ca doar in Romania e asa, sunt ei destepti, democratia asta nu face decat sa scoata la iveala prostia unora...

    mersi de vizita :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Cleo - Si mie imi place Loredana.

    RăspundețiȘtergere
  4. @C.L.M. - Cat de multă dreptate ai cu prostia aceasta care iese la suprafață. Mulțumesc și eu. Un week-end minunat.

    RăspundețiȘtergere
  5. din pacate, e cam "cantecul lebedei" si in cazul bug mafia si in caz parazitii

    RăspundețiȘtergere
  6. @raul - Din fericire nu este cântecul lebedei in nici unul din cazuri. Mafia este la al doilea hit într-o perioadă de aproximativ 6 luni, ceea ce e ok și chiar sunt într-o revenire și ce e cel mai important au trecut de la cartier la teme sociale. Cât despre Paraziții au concerte mai multe de cât au avut vreodată. Cheloo a scos album nou despre care am scris în aprilie. Urmează albumul lui Ombladon are un featuring cu Raku pe nou album Raku si o să scoată un album solo în curând, după care la începutul anului viitor iese album Paraziții. Dacă tu nu vezi pe cineva nu înseamnă c-a murit.

    RăspundețiȘtergere
  7. Raman fan B.U.G. cu ei am inceput sa ascult acest gen de muzica si cu ei raman.
    Cum spune si Raul, se cam duce acest gen. Hous-areala asta care este toata la fel, in care dai din cap pana iti pica de pe umeri, a acaparat piata.

    RăspundețiȘtergere
  8. @Costin - într-adevăr house-ărealeala identică a acaparat piața comercială, dar să știi că mai are și muzica aceasta partea ei de piață.

    RăspundețiȘtergere