vineri, 18 martie 2011

Click

   În primul rând vreau să spun că mă bucur extrem de mult de informațiile citite aici și sper ca situația să nu rămână ˝relativă˝ pentru că le-a ajuns. Nu meritau. Pentru felul lor de a fi, extrem de conștiincioși, care a ridicat țara lor de la foamete la una dintre cele mai mari puteri ale lumii. Aici aveţi un exemplu de conștiinciozitate, o porțiune de drum distrusă total de cutremur A FOST RECONSTRUITĂ ÎN 4 ZILE. Nu cred că mai există vreo țară în lume, sau vreun popor care să aibă o putere așa mare de autocontrol, adică țara ta e într-o durere inimaginabilă și tu reușești să judeci la rece și să realizezi că ai mare nevoie de drum.
   Recomand unor anumiți conducători (unul chel și sașiu și celălalt mic, pocni-tor și cu ochelari) al unei țări cu ieșire la Marea Neagră și la Dunăre să meargă în școlarizare în Japonia că mă gândesc ca sunt singurii pe care nu i-am putea duce la rele, cu alte cuvinte sunt singurii care ar putea să le schimbe gândirea să se audă acel CLICK în capul lor și să se reseteze.


RESPECT JAPONIA.


Pace

Un comentariu:

  1. ba da, exista. romania poate reconstrui intr-o zi. ba chiar intr-un minut, cat dureaza sa pui o stampila si o semnatura.

    RăspundețiȘtergere